Geld Verdienen

Online Geld Verdienen

Je hoort tegenwoordig vele verhalen van mensen die online geld verdienen. Ik doe dat persoonlijk ook. Online geld verdienen is altijd al een passie van mij geweest en ik heb mijn onderneming op dat business model gebouwd.

“Makkelijk online geld verdienen” is wat je hier en daar hoort wanneer je wat rondsurft. Meestal probeert één of andere internet marketing guru je een product aan te smeren dat je snel rijk zal maken. Misschien ben je al eens in die val gelopen. Geen probleem, velen zijn je voor gegaan.

Online geld verdienen is niet anders dan offline geld verdienen (in een echte winkel bijv.).

Er zijn twee grote manieren om online geld te verdienen:

 

  • Je eigen producten of service aanbieden
  • Een Affiliate worden van iemand anders en commissie opstrijken (affiliate marketing)

 

Affiliate marketing voor PASSIEF inkomen.

Indien je pas je eerste stappen zet binnen internet marketing, dan kan het een goed idee zijn om met affiliate marketing te starten. Zo leer je goede internet marketing, zo leer je goede landingspagina’s te maken bijv. en kan je zo goed als kosteloos fouten maken.

JP is een affiliate marketer, die ik persoonlijk ken, die meer dan 1000 Euro per dag verdient via affiliate marketing. Hij heeft een video-cursus opgesteld zodat je zelf internet marketer kan worden. Je zal meteen in zijn videos zien dat hij netjes aangeeft dat je er ook wat tijd in moet steken, en wat moeite voor moet doen.

Dat is normaal. Iedereen die op zoek is naar een snel geld verdienen methode komt bedrogen uit. Maar die paar mensen die er ook echt tijd en moeite in steken, die kunnen een mooi passief inkomen opbouwen.

Dat is het leuke aan online geld verdienen. Eerst steek je er tijd in, maar eens de zaadjes gepland zijn begint de geldboom te groeien en kan je elke maand de vruchten gaan plukken. Dat is zeker bij affiliate marketing het geval, omdat iemand anders de productafhandeling doet.

Je eigen product/dienst aanprijzen

Dat is ook een optie. Het voordeel hier is dat je nog meer online geld kan verdienen dan als affiliate marketer, maar de keerzijde van de medaille is dat het minder om passief inkomen gaat en je er zelf meer tijd moet in steken.

Zo ga je bijv. de producten moeten shippen (tenzij je van dropshipping gebruik maakt) of de dienst uiteindelijk verlenen. Voor mij persoonlijk geeft het veel voldoening om mijn eigen producten te creëren en daar andere mensen gelukkig mee te maken.

Maar ook in dat geval raad ik je steeds aan met affiliate marketing te starten. Zo leer je de kneepjes van het vak, zoals goede SEO en dergelijke.

© 2014 Ondernemersblog.com. Powered by WordPress.

Daily Edition Theme by WooThemes - Premium WordPress Themes