Geld Verdienen, Inspiratie, Interessante Boeken, SuccesVerhalen

The 4 Hour Workweek, wie wil dat nu?

Het boek: the 4 hour workweek van Tim Ferriss is een internationale bestseller geworden omdat iedereen véél wil verdienen zonder te werken.

Wanneer je het boek leest dan zou je haast geloven dat het écht mogelijk is. Uit persoonlijke ervaring kan ik bevestigen dat het kan, indien ik slechts 4 uren per week écht zou werken zou ik (via het internet) een mooi loon verdienen. Meer dan voldoende om te overleven.

Maar wil een echte ondernemer slechts 4 uren per week werken? Denk je dat Tim Ferriss slechts 4 uur per week werkt? Natuurlijk niet. Het schrijven van zijn boek alleen al heeft hem uren werk gekost.

Affiliate marketing blijft voor mij de beste manier om met weinig inzet veel te verdienen. Maar ook dan sta je voor de volgende keuze.

Stel dat je met 4 uur per week te werken als affiliate marketer zo’n 2000 Euro per maand kan verdienen. Dat is leuk, dat is meer dan wat de gemiddelde werknemer verdient.

Maar zou je slechts 4 uur werken wanneer ik je vertel dat je met 8 uur per dag te werken zo’n 40.000 Euro per maand kan verdienen?

Voor mij, als ondernemer, is de keuze dan snel gemaakt. Ik verdien liever meer dan minder ;-)

En net om die reden heb ik weinig aan een kerel als Tim Ferriss. Hij is een prachtig marketer en heeft hét boek geschreven met de belofte die IEDEREEN ingevuld wil zien. Spannend genoeg zijn zelfs de meest rijke mensen die ik ken, die het boek lazen, met plezier meer dan 4 uur per week aan het werken.

Je wordt niet stinkend rijk door 4 uur per week te werken, wél door inzet. En zich inzetten is gelukkig de favoriete hobby van een goede ondernemer.

© 2014 Ondernemersblog.com. Powered by WordPress.

Daily Edition Theme by WooThemes - Premium WordPress Themes