Geld Verdienen

Ondernemen op het internet

Via het internet geld verdienen wordt meer en meer belangrijk voor een goede ondernemer.

Je leest regelmatig succesverhalen van mensen die echt rijk werden dankzij het internet. Mark Zuckerberg  van facebook is een recent en bekend voorbeeld.

Maar daarnaast is er een heel legertje van kleinere internet marketers die ook veel geld verdienen op het internet, omdat ze via het internet ondernemen.

JP is daar een goed voorbeeld van. Het is een kerel die ik persoonlijk ken en via affiliate marketing een zeer riant maandloon heeft weten op te bouwen.

Hier zie je exact hoe JP zo’n 250 Euro per dag verdient, via het internet. Het lijkt wat hype en is moeilijk te geloven, maar ik ken hem persoonlijk en weet dat de cijfers echt zijn.

Als goede ondernemer zoek je steeds naar de hoogste ROI (return on investment), ook wanneer je gaat ondernemen op het internet, om daar je geld te verdienen.

Dat betekent dat je of zo weinig mogelijk geld investeert om zoveel mogelijk geld te verdienen OF dat je zo weinig mogelijk tijd investeert om zoveel mogelijk geld te verdienen.

Ik pas persoonlijk een combinatie van beide factoren toe.

JP verdient bijv. veel geld via affiliate marketing en dat is een mooi voorbeeld van hoge ROI. Je bouwt één of meerdere websites met informatie over een bepaalde niche, zoals bijv. paardrijden.

Stel dat je daar drie artikels schrijft, die na enkele weken goed beginnen scoren in Google. Daardoor krijg je vele bezoekers op je website. De enige moeite die je tot nu toe deed was de site opzetten (makkelijk via een blog op wordpress.com bijv.) én 3 artikels schrijven.

Als je dan in die artikels enkele affiliate links plaatst naar producten die met paardrijden te maken hebben, dan kan je zo zeer hoge ROIs halen. Je hebt het werk slechts één keer gedaan, maar indien je dat goed deed blijft die blog maanden, jaren aan een stuk bezoekers trekken door goede SEO in Google. Elke maand rolt er geld binnen, terwijl jij maar één keer de inspanning deed.

Zo doen goede ondernemers zaken op het internet.

 

© 2014 Ondernemersblog.com. Powered by WordPress.

Daily Edition Theme by WooThemes - Premium WordPress Themes