Geld Verdienen, Internet Marketing, Passief Inkomen

Internetgeheimen.com van JP, oplichting? – is JP een oplichter?

Je vindt op het internet vele malafide kerels die op jouw geld uit zijn. Hoe doen ze dat? Door je geld te beloven.

Dé oudste techniek om mensen op te lichten is de volgende. Je ziet in de krant een advertentie die zegt:

“stuur me 5 Euro, samen met je adres; en ik vertel je hoe je tot 3000 Euro per maand kan verdienen”

Een brave ziel doet dat, en krijgt enkele dagen later een brief toegestuurd. Daarin staat: “om tot 3000 Euro per maand te verdienen, dien je een advertentie in de krant te plaatsen waarin je schrijft: “stuur me 5 Euro, samen met je adres; en ik vertel je hoe je tot 3000 Euro per maand kan verdienen”. Goed gevonden, niet?

En zo’n oplichters vind je natuurlijk ook op het internet. De vraag is, is JP van internetgeheimen.com een oplichter? Ik krijg hier regelmatig mails over, van mensen zoals jij die hun eerste stappen op het internet willen zetten en geld willen verdienen.

JP beweert op internetgeheimen.com dat hij grote hoeveelheden geld verdient via internet marketing en affiliate marketing. Daarbij stijgt de argwaan al snel.

Dan beweert hij dat je via zijn systeem zelf een aanzienlijke som per maand kan gaan verdienen.

Nu is de vraag, gaat het hier om oplichting?

Het toeval wil dat ik JP persoonlijk ken, zijn knappe wagens en levensstijl persoonlijk ondervonden heb en wéét dat hij weldegelijk die bedragen verdient. Maar dat wil natuurlijk nog niets zeggen, misschien is hij wel een pimp die op andere manieren zijn geld verdient :-)

Maar ook dat is niet waar hoor. Het internetgeheimen.com programma legt je haarfijn uit hoe je je eerste stappen op het internet kan zetten, niet alleen om geld te verdienen, maar meteen ook aan passieve inkomsten te gaan werken. Meer nog, er is een niet tevreden geld terug garantie die JP ook echt hanteert.

Zijn er dan mensen die JP een oplichter vinden? Vast en zeker.

Je kent die mensen wel. Ze kopen zijn cursus, kijken 2 weken later naar hun bankrekening en staan versteld dat er nog geen 50.000 Euro bijgekomen is…

Jah… zo werkt het natuurlijk nooit.

Zoals ik in elke post op deze blog aanhaal moet je moeite doen om succes te behalen, overal, OOK op internet.

Maar als je een beginner bent en je wil de kneepjes van het vak leren, dan raad ik je aan om meteen, vandaag nog, met de cursus van internetgeheimen.com te beginnen. Binnen enkele weken of maanden, wanneer je je eerste geld via internet begint te verdienen, zal je hier zeer blij over zijn.

Succes!


© 2014 Ondernemersblog.com. Powered by WordPress.

Daily Edition Theme by WooThemes - Premium WordPress Themes