Geld Verdienen

Hoe geld verdienen op het internet?

Ikzelf heb het geluk dat ik mijn volledige inkomen via het internet verdien. Dat betekent dat ik niet voor een baas werk en zelf mijn dag indeel. Voor mij is die vrijheid zeer belangrijk.

Maar hoe kan je dan via het internet geld verdienen?

De grootste categorieën waardoor je een aardig centje kan bijverdienen zijn:

- affiliate marketing
- dropshipping/Ebay
- freelancen op Elance e.d.

Mijn persoonlijke voorkeur gaat naar affiliate marketing, omdat je daar hét grootste rendement kan uithalen. Je steekt er één keer tijd in en kan maanden, soms jaren van de passieve inkomsten genieten.

Heel kort gezegd ga je bij affiliate marketing geld verdienen door de bezoekers op je website bepaalde producten en diensten van anderen aan te raden. Wanneer ze daar kopen krijg jij commissie. Hier zie je bijv. hoe JP daar mee zo’n 250 Euro per dag verdient.

Bij dropshipping ga je jezelf als verkoper positioneren. Het belangrijke verschil bij een achte (web)winkel is dat je géén stock zal aanhouden. Je gaat bijv. met een producent van stoelen een dropship-deal aan. Jij bouwt een hele website met verschillende soorten stoelen. Wanneer een klant die koopt geef je het leveringsadres door aan de dropshipper, die voor jou levert (en soms in jouw naam). Handig, maar je staat zelf in voor de klachtenafhandeling etc. Hier kan je veel verdienen via het internet, maar je zal er ook wat tijd in moeten steken.

Geld verdienen als freelance is ook handig. Stel dat je ‘iets’ goed kan. Iets wat andere bedrijven kunnen gebruiken, dan kan je op sites als Elance je diensten aan de hele wereld aanbieden. Je wordt ingehuurd om bijv. enkele foto’s te editen en bepaalt zelf hoeveel je daar voor betaald wil worden.

Binnen deze branche kan je wél veel groeien. Ikzelf verdien bijv. geld op het internet door via Elance bepaalde projecten binnen te halen, die ik dan zelf weer via sites als Odesk tegen spotprijzen laat uitvoeren in Indie bijv. Ik betaal die Indiërs veel minder dan het bedrag dat ik zelf krijg voor het project én moet zelf geen werk uitvoeren.

Dat is de 4 hour workweek van Tim Ferris in actie op het internet.

Als je starter bent, dan zou ik starten als affiliate marketer. JP legt op deze pagina uit hoe hij 250 Euro per dag verdient.

© 2014 Ondernemersblog.com. Powered by WordPress.

Daily Edition Theme by WooThemes - Premium WordPress Themes