Geld Verdienen

Geld Verdienen met Affiliate marketing

Er zijn meerdere soorten internet ondernemers.

De belangrijkste is de internet marketer, die op meerdere manieren via het internet geld kan verdienen. In dit artikel heb ik het specifiek over affiliate marketing, wat een zeer aangename manier is om passief geld te verdienen.

Het systeem zit als volgt in elkaar:

Iemand biedt een dienst of een product aan op het internet. Ik denk bijv. aan laptops of computers van Dell.

De internet marketer die affiliate marketing gekozen heeft gaat dan surfers via zijn specifieke link doorsturen naar de site van Dell. Telkens iemand daar een computer koopt krijgt de affiliate marketer een commissie. Die kan van 1% tot 60% gaan. Ik heb hier bijv. elders op de site een artikel staan over een Dell laptop en verdien daar mee per maand zo’n 150 tot 200 Euro. Veel is dat niet, maar het gaat over één artikel waar ik 5 minuten werk in stak. Wanneer je hetzelfde doet via meerdere artikels, op meerdere sites dan kan je zo een aardig passief inkomen opstellen.

Eén van de beste affiliate marketers die ik zelf persoonlijk ken is JP, die heeft financiële onafhankelijkheid bereikt via niets anders dan affiliate marketing. Je kan hier zien hoe hij zo’n 250 Euro per dag verdient.

Ik wil niet de indruk wekken dat het makkelijk is om affiliate marketing toe te passen. Er zijn vele internet marketers die er geld willen mee verdienen, maar je moet je aan bepaalde regels houden om dat ook succesvol te doen.

Zo is het bijv. zeer belangrijk dat je ook écht waarde geeft aan de bezoekers van je blog. In het bewuste Dell computer artikel zeg ik bijv. niet: héy ga die computer kopen. Neen ik maak een mooie analyse zodat de bezoeker een weloverwogen beslissing kan nemen.

Snel geld verdienen is hier dus niet van toepassing. Je steekt best wat tijd in het opstellen van je website. Het is die investering van je tijd waard want daardoor ga je veel langer meespelen op sites zoals Google etc.

© 2014 Ondernemersblog.com. Powered by WordPress.

Daily Edition Theme by WooThemes - Premium WordPress Themes