Geld Verdienen, Internet Marketing, Passief Inkomen

Passief Inkomen opbouwen, hoe?

Het grote voordeel van Passief Inkomen is dat het geld wél aan de bomen begint te groeien.

Maar ook hier bestaan er geen mirakels. Je zal het zaadje en dan het jonge boompje eerst goed moeten verzorgen.

Enkele van mijn meest favoriete bronnen aan passief inkomen zijn:

- Websites met Affiliate Marketing

- Boeken die je bijv. op Amazon verkoopt (en Kindle).

- Verhuren van studio’s of appartementen

In deze drie gevallen dien je telkens initiëel tijd en/of wat geld te investeren, om dan een erg mooi rendement te krijgen.

Affiliate marketing is een ideale manier om via het internet geld te verdienen op de passieve manier. Dat betekent dat je in dit geval geen eigen producten of diensten aanbiedt, maar enkel betaald wordt voor het doorsturen van andere mensen. Twee mensen die daar erg goed in zijn, zijn:

- Miljonairsmodel (Casper Camps)

- InternetGeheimen (JP)

Natuurlijk dien je meer te doen dan enkel mensen door te sturen naar een andere site. Je moet ook hier goede internet marketing toepassen. Het helpt bijv. dat je met de bezoekers van je site, je blog een goede band opbouwt. Dat je niet zomaar eender wat zit aan te praten.

Je kent dat wel, van die websites waar 101 banners en links staan naar allerhande affiliate producten. Dat werkt natuurlijk niet. Het is meteen duidelijk dat je enkel wat geld wil verdienen.

Wat veel beter werkt, is dat je ook hier waarde gaat toevoegen. Ook al verkoop je zelf geen product, blijf waarde toevoegen. Hoe meer bezoekers terugkomen, hoe meer je ze vertrouwen, hoe meer passief inkomen je zélf zal verdienen.

Boeken op Amazon Kindle verkopen is ook een leuke vorm om passief inkomen mee te verdienen. Ik heb zelf een 5 tal boeken waarmee ik meerdere honderden Euro’s per week verdien, volledig op automatische piloot. Ik schrijf het boek, wat me 1-2 weken tijd kost, pas wat intelligente internet marketing toe om mensen tot bij dat boek te krijgen, en zie gewoon binnen de statistieken van Amazon hoe goed het boek verkoopt.

Dat is een ideale vorm van passief inkomen, omdat je ook echt 0,0 inzet hebt eens het boek er staat én verkoopt.

En natuurlijk zijn er nog andere vormen van passief inkomen, zo heb ik bijv. enkele Apps in de Apple App store die ook passief inkomen opbrengen, maar daar is de tijd en geld investering al wat groter, want je moet de app eerst laten programmeren, voordat je weet of ze wel geld zal opbrengen.

Vandaar dat je, als je een beginner bent en op zoek bent naar je eerste Euro’s als passief inkomen, best start met het internet, en dat je je inschrijft op de nieuwsbrieven van zowel Casper Camps als JP

- Miljonairsmodel (Casper Camps)

- InternetGeheimen (JP)

Succes!

 

© 2014 Ondernemersblog.com. Powered by WordPress.

Daily Edition Theme by WooThemes - Premium WordPress Themes