Geld Verdienen, Internet Marketing, Ondernemer, SuccesVerhalen

Internet Miljonairs – rijke ondernemers dankzij het internet

Je kent ze wel, de rijke internet ondernemers die bakken geld verdienen door vooral niets te doen en de hele tijd onder een palmboom te liggen (zo laten ze het toch uitschijnen).  Buiten hun laptop hebben ze niets nodig om geld te verdienen.

Wel ik moet toegeven, die ondernemers bestaan. Indien ik het zou willen zou ik vanop eender welke plaats op de wereld kunnen werken, óók van onder die palmboom :-)

Maar stoort er me iets in die hele “hype” die de internet marketers er rond hangen: “zonder moeite”.

Ook op het internet gelden belangrijke wetten van marketing, verkoop en beïnvloeding. Je kan m.a.w. heel veel geld verdienen via het internet, zoals het “Internet Miljonairsmodel” je hier bijv. uitlegt. Maar het gebeurt niet zonder moeite.

Ondernemers met doorzettingsvermogen kunnen het maken op het internet. Beschouw het als trial and error. Voordat ik mijn eerste écht winstgevende site maakte had ik 99 andere sites getest waar ik niets tot enkele honderden euro’s per maand mee verdiende, meer niet.

Vrienden van me zeggen me bijv. regelmatig dat ik “geluk had” met de sites die me geld opbrengen. Geluk heeft daar niets mee te maken. Ik heb zoveel kogels verschoten dat er wel enkele raak moesten zijn.

Terwijl sommige van die vrienden het na 2 pogingen opgaven.

Ben jij een doorzetter?

Als je een ondernemer bent dan gok ik van wel.

Nu wie wordt er zoal een rijke ondernemer via het internet? Wie verdient er veel geld via het internet?

Ondernemers die waarde toevoegen voor hun klanten. Zo simpel is het. Als je iemand meer waarde geeft dan ze zelf in geld aan jou moeten betalen, dan heb je een gelukkige klant. En wanneer je dat proces dan kan verveelvoudigen, dan begint het geld binnen te stromen.

Ik interesseer me sinds kort bijv. in geld verdienen via Kindle, via boeken op Amazon. En ook daar merk ik keer op keer dat de boeken waarin ik écht waarde geef aan de lezer, veel meer geld opbrengen dan de andere. Weet je waarom dat is? Omdat die klanten/lezers het door vertellen, waardoor je gratis leads krijgt.

Bij de cursussen die je online kan volgen om zelf een internet miljonair te worden zitten enkele pareltjes, maar vooral veel lege dozen met gebakken lucht. De pareltjes komen van ondernemers die net als ik échte producten online verkopen, en niet enkel cursussen waarin ze je uitleggen hoe je geld kan verdienen.

Ik raad je aan om je bij de volgende sites in te schrijven.

- Miljonairsmodel (hier zal je veel leren)

- Internetgeheimen (ik ken JP persoonlijk en weet dat de resultaten die hij toont ook écht zijn)

Je hoeft hun cursussen niet eens te kopen als je dat niet wil, ook de gratis informatie zal je al veel bijleren.

Indien je zelf van plan bent om met een online business te starten, dan heb ik nog één gouden tip: geef niet op!

 

 

 

 

© 2014 Ondernemersblog.com. Powered by WordPress.

Daily Edition Theme by WooThemes - Premium WordPress Themes