Geld Verdienen, Internet Marketing, Passief Inkomen

Geld verdienen met Amazon Kindle : passief inkomen?

De laatste hype binnen het internet marketing wereldje is “verdien geld met Amazon Kindle”.

Natuurlijk wou ik die markt zelf ook even uittesten, aangezien Amazon je kan helpen om passief inkomen op te bouwen. Ik heb ondertussen 3 boeken geschreven die zowel als paperback (papieren formaat) als een Kindle versie uitgebracht werden.

De eerste maanden gebeurde er zo goed als niets. Ik had enkele verkopen per week, wat voor 2-10 Dollar per week stond. Maar toen kwamen de eerste positieve reviews binnen en begonnen m’n boeken te stijgen in de lijst. Twee van m’n drie boeken deden dat, één van mijn boeken werd nooit een success omdat ik de verkeerde niche gekozen had.

De 2 boeken die het wél goed doen brengen me zo’n 500 – 1000 Dollar aan royalties op… élke maand, sinds meer dan een jaar. Amazon houdt daar automatisch 30% belastingen van af (Amerikaanse belastingen) waardoor er een mooi deel overblijft dat, door het dubbelbelastingsverdrag dat vele landen met Amerika hebben, belastingsvrij is.

Toch zijn er dus enkele addertjes onder het gras.

1. Kies de juiste categorie of niche

Dit is het belangrijkste. Ga eerst na of er in de niche die je zoekt reeds succesvolle Kindle boeken zijn, die op positie 60.000 of lager staan in de Kindle Store. Wanneer het hoogst geplaatste boek in jouw categorie of niche op positie 120.000 staat in de Amazon Kindle store, dan ga je ook al wordt je dé best seller in die categorie, slechts enkele verkopen per week behalen.

2. Schrijf voor de lezer, niet voor het geld.

Net zoals bij alles waar je geld mee kan verdienen is het ook hier belangrijk om aan de lange termijn te denken. Schrijf kwaliteit en schrijf het met de eindgebruiker in gedachten. Let hier echt goed op, want veel slechte reviews kunnen je verkoop natuurlijk doen kelderen.

Zo, dit was een eerste blogpost over geld verdienen met Amazon Kindle, ik zal af en toe updates posten naarmate mijn succes daar groeit.

En meer informatie over passief inkomen vind je op geldcursus, een blog over online geld verdienen.

© 2014 Ondernemersblog.com. Powered by WordPress.

Daily Edition Theme by WooThemes - Premium WordPress Themes